Kaged Muscle Amino Synergy 30 serv + Caffeine

  54,82 BGN

  Марка Kaged Muscle
  Произведено в САЩ

  Амино взаимодействие KagedMuscle 30 Serv

  Arome
  Количество
  Изчерпано

  Едно ново поколение на аминокиселини подкрепа на мускулите Muscle Amino Synergy Kaged 30 Serv
  EAA ферментация и веган
  популяризира здравословния мускулни
  опори синтеза на мускулния протеин
  натурални аромати на вкус невероятно
  Amino Synergy 30 Kaged услуга от мускулна е един от най-интересните разработки бодибилдинг сфера на науката. Когато натиснете тялото си на макс всеки ден, вие заслужавате най-високо качество аминокиселини, които можете да получите да се хранят вашите усилия и това е точно това, което получавате с най-новата иновация от мускулна Kaged. Амино взаимодействие е усъвършенстван формула на незаменими аминокиселини (ЕАА) с по същество пълния спектър, който осигурява ферментирало ЕАА и вегетариански употреба.
  Амино Muscle взаимодействие Kaged
  Защо имате нужда от аминокиселини
  Аминокиселините, градивните елементи на протеини са протеини в своята най-чиста форма. Те са протеини, което представлява 20% от нашето тяло. Протеин играе решаваща роля в много биологични процеси, образувайки съществени компоненти на мускулите и клетъчните мембрани и са от съществено значение в обмяната на веществата.
  Sintezarea придобива амино киселини от тялото (неесенциални аминокиселини) или от тях (аминокиселини) поглъщането на храни, напитки и хранителни добавки. Вашето тяло не може да направи незаменими аминокиселини - трябва да бъдат получени от храни и хранителни добавки. Ето защо е толкова важно, че атлети да консумират високо качество аминокиселинни източници, като например амино взаимодействие.
  Не всички аминокиселини са едни и същи!
  Истината е, че не всички аминокиселини са създадени равни, Kaged Muscle се ангажира да предоставя качествени продукти и не са подкрепени от науката, за да помогне на хората да водят здравословен начин на живот и винаги се поставя на качеството преди печалба. Формулиране на по-висок стандарт и предлагане на спортисти само чисти качествени продукти и високоефективни. Като се има предвид този ангажимент за качество, мускулни отбор Kaged предложи да се развиват форми на амино киселини върха, която ще ви помогне да вземе тялото си до следващото ниво.
  Muscle Kaged
  Въз основа на лидер якост техники ферментация промишленост Kaged Muscle е в състояние да осигури аминокиселини и растителни висококачествен ферментирали. В действителност, това е този метод, който е критичен диференциатор между повечето аминокиселини водещи продукти и последното поколение амино взаимодействие формула.
  В ceAmino взаимодействие
  Вегетариански
  натурални аромати
  без изкуствени оцветители
  глутен
  вкусове невероятно
  аминокиселини от съществено значение ULTRA PREMIUM
  Матрицата AjiPure MP9 от амино взаимодействие е предназначена да осигури всички девет незаменими аминокиселини: L-левцин, L-лизин, L-валин, L-изолевцин, L-треонин, L-фенилаланин, L-метионин, L хистидин и L-триптофан. Тази аминокиселина помага синтез подкрепа матричен протеин Да популяризира здравословния мускул при подпомагане на физическите ви цели.
  Как functioneazaAmino Synergy продукт от мускулна Kaged насърчавани от Kris Gethin
  Услуга + кофеин амино Synergy 30 е формулиран с матрица, обогатена с левцин ЕАА. MP9 поддържа mTOR сигналния път и синтеза на протеини. MTOR, целта на рапамицин при бозайници или е основният регулатор на синтеза на протеини. Този път контрол сигнализация силен анаболен и катаболитно скелетната мускулатура, регулиране мускулна хипертрофия (растеж) и загуба на мускулна маса (разкъсване). Amino Synergy предлага комбинация от ЕАА сайтове обогатен левцин се подпомогне борбата срещу увреждане на мускулите и за синтеза на протеин подкрепа, така че можете да започнете да максимизират резултатите, които работят усилено във фитнеса и на терена.
  Амино Synergy 30 Serv
  Подобрява синтеза на протеини.
  Amino Synergy е усъвършенствана формула, предназначена за всеки спорт, който се стреми да насърчава и поддържа здравословен синтеза на мускулния протеин. В допълнение към ПУ матрица 9 аминокиселини новаторски напълно нов спектър, това осигурява силна формула и 500 мг прах от кокосово вода.

  Тази чиста формула не съдържа изкуствени аромати и цветове, използва изключителна комбинация от съставки и най-модерни технологии, за универсален, с отлични вкусови качества, които можете да използвате по всяко време на деня.

  Подобно на всички Kaged Мускули, качество, чистота и състав са гарантирани 100%. Вие знаете, че получавате най-доброто от Kaged мускул.
  Хранителни стойности:

  30 порции+ Кофеинът
  порция1 грам cupa6.2
  общо порции30
  калории30
  общо carbodydrati2 грама
  Общият брой на захар0.5 грама
  AJIPURE MP9 EAA MATRIX3 грама
  L-левцин, L-Лизин ацетат, L-валинL-изолевцин, L-треонин
  L-фенилаланин, L-метионинL-хистидин, L-триптофан
  Coconut Water Прах500 мг
  PurCaf Organic Кофеинът124 мг
  100903

  Reviews (0)