Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 таблетки
  • Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 таблетки
  • Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 таблетки

Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 таблетки

52,63 BGN

Сервиране 4 таблетки, 88 порции. Препоръчваме 4 таблетки преди тренировка (упражнения) и 4 таблетки след тренировка.
Марка: Gaspari Nutrition
, направени в САЩ
aminomax 8000 Gaspari

Количество
Изчерпано

Gaspari Aminomax 8000 е част от аминокиселини е добавка на най-високо качество, обогатена с таурин и левцин, който съдържа аминокиселинната комплекс от най-високо качество на професионалните спортисти, културисти, спортисти на бойните изкуства и бойни изкуства. Аминокиселина хранителен евтино създаден на базата на суроватъчен протеин хидролизат, който осигурява подобрение на мускулната маса, по-голяма сила и мускулната сила и по-бързо възстановяване. Всяка порция съдържа 8 грама аминокиселини! Най-добрите аминокиселини за растежа на мускулите.
производителност Super Hight. Предназначена е за напреднали спортисти и културисти. 91% хидролизиран суроватъчен протеин с левцин и таурин допълнително подобрена. Популяризира увеличава по размер, сила и издръжливост. 8 грама аминокиселини на порция.
Applied протеинови молекули (ди-три- и отделни аминокиселини) са много добре се абсорбира в тялото и бързо се доставят на мускулите.
L-левцин е един от аминокиселини с разклонена верига (BCAA) и се счита за най-ефективно аминокиселина ВСАА което ефективно предотвратява загуба на мускули. Поради това, че не е изненадващо, че L-левцин е толкова популярна сред професионалните културисти. L-левцин, насърчава изцеление на костите, кожата и мускулната тъкан след травма и често се препоръчва за възстановяване след боледуване и / или след операция.
L - Таурин е най-разпространената аминокиселина в тялото. Това е важна съставка на жлъчна киселина е от съществено значение за свързването на мазнини и мастноразтворими витамини. L-таурин съдейства за правилното функциониране на миокарда, поддържа стабилността и регулира клетъчната мембрана на мозъчни клетки. L-таурин може да увеличи ефекта на инсулин, подобрява глюкозния толеранс и увеличаване на концентрацията на антиоксидант, което е важно за увеличаване на мускулната маса. Не забравяйте, че упражнение всеки обучение намалява мускулната таурин затова е много важно да се допълват с амино Gaspari Nutrition Amino Max 8000 Администрация4 таблетки 4 таблетки преди тренировка и след тренировка.

Хранителни стойности:
AminoMax Blend 8000

стойност Мощност 32 ккал
протеин осемгр
AminoMax 8000 Blend: 8276 мг
подобен на бик 2750 мг
креатин монохидрат 2750 мг
Суроватъчен протеин concetrated 2750 мг
Казеин мицели 9 мг
Суроватъчен протеин хидролизат 1 мг
глутамин 4 мг
BCAA 12 мг


Форум, дискусии и мнения rubricareview очаквате.

13293407

Reviews (0)

Related products