Kaged Muscle Clean Burn 90 порции 180 капсули
  • Kaged Muscle Clean Burn 90 порции 180 капсули

Kaged Muscle Clean Burn 90 порции 180 капсули

59,21 BGN

Сервиране 2 капсули 90 порции общо L-карнитин тартарат 1,000 мг Carnipurs
марка: Kaged Muscle
изработени в САЩ
Muscle Kaged Clean Burn 90 капачки сърв 180 мнения ценовата мнения Румъния

Количество
Изчерпано

Изгарянето на мазнините е сложен процес с множество пътища. Един ефективен мазнини горелка се подходи към този процес по множество метаболитни пътища, както прави Kaged Мускат Clean Burn .
Това отнема правилната комбинация от съставки за изгаряне на мазнините. Clean Burn осигурява специална комбинация от съставки, които помагат да отслабнете.
Чисто Burn съдържа:
- L-карнитин е от съществено значение за транспортиране на дълговерижни мастни киселини през митохондриалната мембрана, за да разграждат мазнините и производство на енергия. Carnipure е разработен в Швейцария и се подкрепя от множество проучвания.
- Capsimax Capsicum екстракт свойства премия, силно концентриран Capsicum плодове, изработен от активни принципи на червен пипер. Няколко проучвания са показали, че капсаициноиди активен Capsimax те подпомагат управлението на апетит, подкрепят здравословен метаболизъм за изгаряне на калории, помогне за увеличаване на енергията в тялото и намаляване на телесната маса и мазнините в тялото.
- Зеленият чай може да действа за намаляване на приема на храна и инхибира складиране на мазнини.
Дистрибутор на Gymnema Sylvestre Extract захар
Колко често сте се справиха с тази криза следобед? По обед, вие сте уморени, когато нивото на кръвната захар е естествено извън баланс, енергията се чувства като канализацията. Nivelulul на кръвната захар може да падне естествено, често в късния следобед, предизвиквайки захар, апетита.
Повече от 2000 години, Gymnema Sylvestre е традиционно се използват като основен завод за поддържане на здравословни нива на кръвната захар, която вече е в здравословна диапазон. Индия беше обадил Gurmar, че разрушител на захар. Това е така, защото в древността забелязах, че потискат вкуса на захар.
Хранителни стойности:

Хром (ChromeMate) 134 мкг
ЧИСТИ МЕЙТРИКС стипендии
L-карнитин тартарат (Carnipurs) 1000 мг
Екстракт от зелен чай (95% полифеноли, 80% катехини, EGCG и 50%) 333 мг
Gymnema Sylvestre екстракт 75% (GS4 PLUS) 100 мг
Capsicum плодов екстракт (Capsimax) 33 мг


Като хранителна добавка, приемайте 2 капсули 3 пъти на ден 30 минути преди хранене.

232997

Reviews (0)

Related products