OstroVit Coleus Forskohlii 90 таблетки
  • OstroVit Coleus Forskohlii 90 таблетки

OstroVit Coleus Forskohlii 90 таблетки

28,95 BGN

90 капсули, една капсула / ден
марка: Ostrovit
направени в ЕС

Количество
Изчерпано

Остров Coleus Forskohlii е хранителна добавка, таблетки допълват диетата си с индийски корен от коприва екстракт (Coleus Forskohlii). Това растение може да се намери в тропическите и топли райони с умерен климат на страните от Югоизточна Азия. Първият терапевтичен материал се получава предимно от корени, които се събират в етап на концентрация.
90 таблетки в опаковка
1 таблетка = 1 служи
един от най-добрите известни адаптогени
форсколин - индийски коприва
Допълнение ОстровТой е стандартизиран за 10% форсколин. Активният компонент е този, който има ефект върху производството на аденилил циклаза, който е свързан с клетъчните мембрани. Ензимът майка е други ензими, които стимулират растежа на мускулна маса към комплект, както и образуването на изгаряне на мазнини процеси. Има и освобождаването на мастни киселини от мастните клетки. Поради това, мускулът използва мазнини за генериране на енергия. Това дава възможност за значителни запаси от излишната мазнина за
производство на енергия, която осигурява работещите мускули. Това е особено важно при затлъстели индивиди. Активната съставка на Coleus Forskohlii работи Ostrov функционира тироидни хормони, влияят на регулирането на метаболизма. Хормоните на щитовидната жлеза са до голяма степен отговорни за метаболизма и психомоторно дейност на организма. Както щитовидната жлеза функции на по-ефективни, толкова повече мазнини ще изгори.
Остров Coleus Forskohlii се препоръчва особено за хора, които са физически активни, за да ускори намаляването на прекомерната телесните мазнини и увеличаване на мускулната маса. подготовка съставката се характеризира също с благоприятен ефект върху активността на дихателната система или щитовидната жлеза.
Ostrove свойства Forskohlii Coleus
повишава метаболизма
инхибират синтеза на мазнини в т.нар жълта мазнина
стимулира панкреаса
стимулира секрецията на хормони на щитовидната жлеза
насърчава липолизата
Adaptogen мощни

употреби една порция ( една таблетка) на ден.
Хранителни стойности:

Индийски корен от коприва екстракт 200 мг
- включително форсколин (10%) 20 мг
233641

Reviews (0)

Related products