USA Sports Labs Cutting Edge 120 capsule
  • USA Sports Labs Cutting Edge 120 capsule

USA Sports Labs Cutting Edge 120 capsule

43,42 BGN

Марка: САЩ Спортни Labs

Произведено в САЩ

Количество
Изчерпано

Cutting Edge е естествена мазнина горелка, но много ефективна. В допълнение, има активност, която поддържа функциониране на черния дроб, сърдечно-съдовата система, регулират хормоналните нива и подкожно отстраняване на водата. Препаратът е без изкуствени аромати, цветове и консерванти. Cutting Edge има комбинация от аминокиселини, силен естествен диуретик и липо-синергичен съставка с високо ниво на L-карнитин, холин, инозитол, лецитин, линолова киселина, L-метионин и много други. Зареждане Витамин В6, калий, L-карнитин, лецитин, холин, инозитол, L-метионин, Uva грозде оставя Buchi плодове на хвойна, бетаин HCL, наличен в таблетката лесно за преглъщане.

Здравословно и ефективно намаляване на ненужната мазнина

Горелката за безопасна растителни вещества

Премахване на натрупаната подкожна вода

Не са спорни вещества

Насърчаване печалба на енергия от мазнините

Регулира електролита

Популяризира детоксикация на тялото

казва упражнение

метаболизъм за увеличение

Витамин В6 - е коензим на много ензимни промени в организма, включително трансаминиране и декарбоксилиране на аминокиселини. Особено важно е участието си в превръщането на триптофан, която произвежда серотонин и никотинова киселина. Това е от съществено значение в процеса на фосфорилиране засяга гликогенеза и гликогенолизата в мускулите играе важна роля в имунната и хемопоетични процеси. Това намалява секрецията на пролактин, което има отрицателно въздействие върху хората. Пиридоксин симптоми дефицит са неспецифични лезии на кожата, подуване на езика и устата, конвулсии, анемия или мегалобластна microcitica непигментно, полиневрит депресия. Липсата му може да се насърчи развитието на оксалат уролитиаза.

L-карнитин - инхибиторен ефект върху процеса на формиране и съхраняване на мазнини. Това се отразява и на ускоряването на горене / окислението на мастни киселини в енергийни центрове на клетката (митохондрии). Въпреки силата си, не води до йо-йо ефект! Ние препоръчваме използването на аеробни упражнения преди.

лецитин- тялото е основен източник на холин в тялото продукция ацетилхолин - невротрансмитер важно. Това вещество е отговорен за потока на сигнали между нервните клетки, умствената дейност, концентрацията и обучение. Ацетилхолин е както предавател сигнал между нервните и мускулните клетки, отговорни за мускулната сила и ефективност на работа. Лецитин добавки може да причини повишени нива на ацетилхолин, поради което тялото по-добре понасят въздействието на нервното напрежение. Под стрес или интензивно умствено усилие, търсенето на лецитин увеличение два пъти. Лецитинът играе важна роля при транспортирането на мазнините в кръвоносните съдове, за улесняване на ефективното движение на кръвта си.

Холин - помага форма и поддържане на нормална клетъчна структура, мускулна функция контрол, дихателната система, сърдечна функция и мозъка памет. Според изследване, холин подобрява дългосрочната памет. Някои експерти твърдят, че диета, която съдържа голямо количество холин разположение (диета яйце) може да намали риска от деменция, деменция, характерни за болестта на Алцхаймер. Също така, холин получава роля за намаляване на риска от развитие на рак. В допълнение, холин участват в регулирането на липидния метаболизъм. Тя също има благоприятен ефект върху функцията на черния дроб. Препоръчва се особено в състояние на претоварване на черния дроб в резултат на използването на неправилна диета, скучен, алкохол или наркотици.

Инозитол - е естествено съединение, необходима за правилното функциониране на тялото ни. Подобрява настроението, регулира ендокринната система, да намали нивата на лошия холестерол и стимулира регенерацията на всички тъкани на тялото. В допълнение, той е необходим за правилното функциониране на репродуктивната система на мъжете и жените, така че понякога се нарича витамин на плодовитостта.

Метионин - е основна съставка за синтеза на глутатион, един от най-важните съединения в контекста на защитата на организма срещу свободните радикали и токсини. Изглежда, че прилагането на метионин едновременно използване на парацетамол (или други лекарства в тази група) може да увреди черния дроб и бъбреците, предотвратява влошаване. Понякога се използва в случаи на отравяне hepatoxic наркотици, алкохол и амоняк. Поддържа естествените процеси на регенерация на съединителната тъкан, кожата, косата и ноктите. Често се използва за облекчаване на симптомите на акне.

Ленено - е богат на слизестите съединения, протеини, стероли, органични киселини (включително аскорбинова киселина), ензими, минерални соли (включително магнезий, цинк, желязо). В главното, НЕ, са богати на масло, което съдържа глицериди на ненаситени киселини (включително линоленова, линолова), глицериди на наситени мастни киселини и витамин Е и фитостероли, съдържащи се в семената на слуз, обхващащи мукозните мембрани на хранопровода, като ги предпазва солна киселина в стомаха срещу действието на намаляване на възпалителния отговор.

Хлорофилът - поддържа естествената детоксикация и прочистване на организма. Той се свързва с и ефективно отстраняване на токсини и пестициди, хербициди, тежки метали (включително силно токсични олово, живак, кадмий, арсен, уран) и опасни производни бифенил.

Зелен чай - катехини, съдържащи се в зеления чай инхибира ензима катехол О-метил-трансфераза или СОМТ, която постепенно се разлагат изгаряне на мазнини хормон, норепинефрин. Тъй като зелен чай е богат на катехини спомага за повишаване на нивата на норепинефрин, за да се поддържа високо ниво и да удължи топлинна генезис. Това също показва, че е налице синергично взаимодействие между кофеин и катехини в зеления чай (особено EGCG) в зеления чай, което увеличава калориите като енергия. В допълнение, беше установено, че комбинацията от кофеин и EGCG в зеления чай значително увеличава скоростта на метаболизма в покой.

дозировка:

1 таблетка дневно преди тренировка

Хранителна информация:

Общо таблетка: 120 единици

Порции: Една таблетка

Витамин В6 (пиридоксин HCl форма) 20 мг 1000%

Калиев (като сулфат) 100 мг 12%

775 мг L-карнитин комплекс

250 мг Лецитин

Комплекс Холин 250 мг

Комплекс инозитол 250 мг

50 мг метионин

Лен прах семена 50 мг

Природен смес от растителен (Uva грозде, Buchu, Doggrass, Conrsilk, хортензия корен, плодове от хвойна) 250 мг

Магданоз екстракт 100 мг

Хлорофилът 1000 мкг

2336599

Reviews (0)

Related products