Arnold Iron Mass 4.54 kg
  • Arnold Iron Mass 4.54 kg
  • Arnold Iron Mass 4.54 kg

Arnold Iron Mass 4.54 kg

109,21 BGN

Марка MusclePharm
НАПРАВЕН В САЩ
Iron Маса

Arome
Количество
Изчерпано

Арнолд Шварценегер е сътрудничил с учени в Muscle Pharm и заедно те създават революционен наддаване на тегло, Арнолд Серия Iron Mass Gain прави пастет категория. За стимулиране на бързия растеж на мускулите (и да направи това, без да се стимулира развитието на мазнини), е необходимо двете калории и прецизно разпределение на хранителни съставки, за да създадете за изграждане на мускули среда, която нужди спортист.
Той използва масово система доставка през 5 етапа, съвременни технологии се състои от протеини, сложни въглехидрати, мазнини елит здравословни съставки изпълнение ръб и балансирана храносмилателна смес - плюс ниско съдържание на захар и да опитате вкусни!
Маса революционна система за доставяне в пет стъпки са:
Elite сложни въглехидрати Matrix осигурява по-бързо възстановяване и изграждане на мускулите.
Технология на мускулите плазма протеин: четиресетгр предлага мощна комбинация от хидролизиран говеждо протеин и лактоферин. Висока производителност здрави мазнини: мазнини, които съдържат смес от здрави (EFA), МСТ и наситени мазнини, които са от съществено значение. Повишена производителност и обем се дължи на креатин и BCAA нитрати, които да помогнат за повишаване силата, размера и силата на мускулите. Pro-преглед смес: е специална смес от фибри СПИН храносмилането добавя протеини, въглехидрати и мазнини. Мускулна технология плазмен протеин предлага протеин комбинация кожата и хидролизиран протеин говеждо лактоферин. технология плазмен протеин в кръвта (MPPT) е комбинация от хидролизирани протеини от говеждо и лактоферин, предназначени за елитни спортисти. Консумирането на тази смес като източник на протеин, ще имате бързи печалби в мускулите, помага да се абсорбира аминокиселини по-ефективно и да увеличите азотен баланс. Желязо борда е формулиран за подпомагане на рециклиране амини начини за изграждане на мускулите на гърба, за да поддържа задържане азот и насърчаване на растежа на мускулите и производителност.
Хранителна информация:
Iron Маса

100058
2019-06-12

Конкретни референции

EAN13
696859261862

Reviews (0)

Related products