• Нов
Vitargo Pure 2 килограма
  • Vitargo Pure 2 килограма

Vitargo Pure 2 килограма

52,00 BGN

Марка Vitargo

Arome
Количество
Изчерпано

Vitargo Pure е патентована формула от въглехидрати, за да даде на тялото ви допълнителната енергия, от която се нуждае по време и след тренировка.

Независимо дали сте спортист за издръжливост, който търси повече енергия, или културист, който иска бързо да попълни запасите от гликоген и да достигне гликемичен пик за повишен протеинов синтез и мускулни покачвания, Vitargo Pure е за вас, както и за хиляди елитни спортисти, включително пауърлифтъри , състезателни културисти и олимпийски медалисти.

Предимства на Vitargo Pure 2kg:

Въглехидрат с високо молекулно тегло

70% попълване на гликогеновите резерви

Не причинява стомашно-чревни проблеми

По-бързо храносмилане с 80%

Без усещане за подуване

Производителността е увеличена с 30%

Клинично тестван в Karonlinska Institute в Стокхолм, Vitargo се счита за един от най-добрите въглехидрати за спортисти. Неговата молекулярна структура е по-голяма от тази, открита в повечето въглехидрати, което му позволява да преминава по-бързо през храносмилателната система и да се абсорбира в кръвта, така че тялото ви да може да получи този допълнителен прилив на енергия по-бързо, подобрявайки работата и ускорявайки възстановяването.

Vitargo Pure предлага чисти Vitargo въглехидрати без добавки и практически нула захари, нула мазнини и нула протеини. Vitargo се предлага под формата на удобен прах, така че можете да добавите колкото е необходимо към вашата протеинова напитка или шейк, в зависимост от това колко искате да заредите с въглехидрати.

Следователно Vitargo се препоръчва за всички видове спортисти. Независимо дали се подготвяте за професионално състезание или тренирате усилено във фитнеса, Vitargo ще ви даде предимството, от което се нуждаете, за да излезете на върха.

Приложение: 1 порция от 72 g прах към приблизително 600-800 ml вода.

Внимание: Да не се използва от лица под 18 години, бременни и кърмачки!

Хранителна информация:

Vitargo Pure 2кг

Размер на порцията 1 порция 72гр

Хранителна информация
Енергия
1150 kj
Енергия
270 калории
мазнини
0 гр
от които наситени
0 гр
ВЪГЛЕХИДРАТИ
66 гр
от които захари
0 гр
от които нишесте
65,5 g
протеини
0 гр
Сол
0 гр

Други съставки: VITARGO, ечемично нишесте (Vitargo), калиев глюконат, магнезиев глицерол фосфат, фосфати, лимонена киселина, тринатриев цитрат, подсладители (ацесулфам К и сукралоза)

102142

Конкретни референции

EAN13
7330814001003
Нов продукт

Reviews (0)

Related products