Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml
  • Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml
  • Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml

Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml

3,50 BGN

Марка: Dorian Yates

Произведено в ЕС

Arome
Количество
Изчерпано

Дориан Йейтс Liquid пред-тренировъчна 60 мл Shot M6Teen

Енергия без ncetare, освежаващи вкуса, реална власт!

Течни Shot M6Teen взривяват до бързо увеличаване на силата и издръжливостта по цялото тяло, като се използват дози от бета-аланин доминиращ и таурин. Битката Blend подобрява нивото на енергията, осигуряване и прилив на кофеин за умствена концентрация несравнимо. В допълнение, ударът M6teen идва с комплекс или тежка витамин В.

Бета-аланин 5000 мг за удължено резистентност

Тауринът 1000 мг за по-голяма мускулна изпомпване клетка и овлажнители

350 мг кофеин за фокусиране на съзнанието

Как става това

Бета-аланин е бета-аминокиселина, която може да се намери в витамин В5. Оказа се, че бета-аланин е значително увеличаване на мускулната карнозина. Развитието на по-високи нива на карнозин, мускулна тъкан е защитено от окисляване. По този начин, бета-аланин увеличава производителността чрез увеличаване на мускулната сила.

Тауринът има способността да се увеличи притока на кръв в тялото. Също таурин се използва като антиоксидант за тялото за поддържане на мускулна маса при висока интензивност упражнения. Във връзка с това може да се използва като противовъзпалително.

Кофеинът е стимулант на централната нервна система, използвана най-подсилваща енергия в света. Кофеинът действа като стимул за действие и когнитивните процеси може да мине през тялото на човек. Подобрява концентрацията, фокус, моторната координация и времето за реакция като цяло. Също така беше показано, че кофеинът подобрява спортните постижения за спортовете за издръжливост.

Витамин B3 или ниацин е витамин, който помага на трансформацията и усвояването на храната, хранителни вещества и други аминокиселини в енергия за тялото си. Този тласък на енергия може да ви помогне да получите над лимита си и срещу ви позволява да даде всичко, което по време на обучението. Витамин B3 също помага за понижаване на холестерола, увеличават мозъчната функция и кожата и подобрява подвижността на ставите.

Витамин В6 е необходим за организма да функционира правилно, тя помага да процес захар, мазнини и протеини, което е много важно за хората, които искат да добавят чистата мускулна маса. Витамин В6 също се използва от организма да подпомогне развитието на мозъка, нервите и кожата.

Витамин В12 се разглежда като основен витамин, защото тя помага в борбата с загуба на паметта, намаляване на стареене и осигурява интензивност на настроението чрез увеличаване на енергия, концентрация и общата умствена функция. Витамин В12 е показано, че допълнителна помощ на имунната система чрез намаляване на риска от запушени артерии.

използвате:

Един прострелян 60 мл 30 минути преди тренировка.

Хранителна информация:

на съдържание 60 мл
витамин В6 2.7 мг
витамин В12 трийсет и две гр
Битката Blend бета-аланин, таурин, кофеин, витамин B3 6.12 гр
101114
2019-06-12

Конкретни референции

EAN13
5949106123440

Reviews (0)

Related products