EFX Kre-Alkalyn 120 капсули
  • EFX Kre-Alkalyn 120 капсули
  • EFX Kre-Alkalyn 120 капсули

EFX Kre-Alkalyn 120 капсули

28,51 BGN

Марка: All American EFX

Произведено в САЩ

Количество
Изчерпано

Двадесет и четири елитни спортисти на българския национален отбор по вдигане на тежести бяха избрани да участват в клинично изпитване двойно сравняване Кре Alkalyn Креатин монохидрат стандарт.
След 60 дни, групата Kre-Alkalyn (като се използва 7,5 грама на ден) на кръв до общо средно на 28,25% от групата на креатин монохидрат nebuferat!
Efx Kre Alkalyn 120 капсули
мощност зад Kre Alkalyn е рН или изключително.
Kre Alkalyn добавки представлява значителен напредък в изпълнението поради своята мулти-патентована технология, стабилизиране на рН-Корект креатин. Scientist, р Джеф Голин, намерено, че "буфериране" рН-12 произвежда стабилен креатин молекула. Kre Alkalyn креатин монохидрат е единственият продукт с рН 12, тъй като неговите молекули са синтезирани с буфериращи средства, като се използва подходящ производствен процес.

Kre Alkalyn рН се коригира, за да се коригира киселинността на храносмилателната система. Ето защо, креатин остава напълно стабилна, което означава, че тялото ви се усвоят и да я използват ефективно. В допълнение, той не се нуждае от мега доза Кре Alkalyn толкова пъти, колкото ви предлагам спортисти с креатин монохидрат средно формула.
Хранителният състав:
120 капсули
Обслужващи / ден две капсули
Общо Gate 60
Размер на порция% DV
Kre-Alkalyn 1500 мг
(буфериран креатин монохидрат)

Употреба:
1 капсула 30 минути 1 капсула преди тренировка и след тренировка.

233219

Reviews (0)

Related products