Muscletech Cell Tech Hyper Build 30 порции 485 гр
  • Muscletech Cell Tech Hyper Build 30 порции 485 гр

Muscletech Cell Tech Hyper Build 30 порции 485 гр

50,44 BGN

Купа 16 гр, 30 порции, BCAA Matrix L-левцин 4 грама, 1 грама L-валин, L-изолевцин 1 g, 1 грама L-глутамин, таурин 1 гр.
Марка: MuscleTech
направени в САЩ
MuscleTech Cell Tech Hyper Build 30 сърв

Arome
Количество
Изчерпано

MuscleTech изненади, отново добавяне своята линия на спортни добавки нов след тренировка креатин формула е TechHyper Изграждане клетки и е перфектна комбинация от аминокиселини с разклонена верига, което ускорява изграждане на мускулите и възстановяване. След тренировка добавки, използвани са много популярни и днес, тъй като много спортисти и културисти търсят подобряване на мускулната дават възстановяване.
Формулата на тази нова версия е лишен от захар, за разлика от предишната версия, което го прави по-гъвкави и могат да бъдат използвани както в обем и дефиниция. В допълнение, той е специално предназначен за подобряване на синтеза на АТФ, креатин насищане на размера на мускулите и горчив едновременно с увеличаване на силата. Поради тази причина той се използва от много спортисти и културисти, за да се гарантира по-добро operformanta без отрицателно въздействие върху тялото компромис с качеството.
Една от целите на креатин добавки, за да даде на тялото ви се увеличава наличността на ATP, което е от съществено значение за увеличаване на устойчивостта по-бързо. В допълнение, HCL креатин или креатин хидрохлорид достига кръвообращението между 10 и 20 минути, когато се приема преди тренировка.
Силни страни:
Увеличаване на мускулна анаболизъм и следователно протеиновия синтез.
Стимулира възстановяването и мускулната ремонт.
Повишено задържане на азот.
Е съюзник в развитието на сила и устойчивост.
Състав Хипер Изграждане Cell Tech 30 Serv
Всяка част е около 16 грама за осигуряване на 30 калории, 45 мг натриев, калиев 18 мг, различни BCAA (BCAA); 4 грама левцин и 1 грам валин, изолевцин и глутамин. Той също така предоставя четири грама креатин монохидрат и 1 грам креатин HCL. В допълнение към други компоненти като таурин, изкуствени аромати, лимонена киселина и кокосови получен съставки. Натриев хлорид и дикалиев фосфат са включени в смес от електролити.
Тази нова формула е допълнителен 3 в 1, проектирана от MuscleTech. Комбинацията от креатин, който е отговорен за подобряване на силата и увеличаване на мускулната маса, увеличаване на мускулната креатин резерви, аминокиселини с разклонена верига е от съществено значение за изграждането акарицидна мускулна функция и възстановяване. Този доклад съдържа 5 грама креатин и 6 грама ВСАА в малко по-необичайно съотношение 4: 1: 1
Употреба:
Това е наистина един много гъвкав добавка, защото тя може да бъде взето по различно време на деня или дори преди тренировка, по време на тренировка и след тренировка. В допълнение, Cell Tech Hyper Build може да се използва по всяко време на деня, за да се възстановят мускулите.

100333
2019-06-12

Конкретни референции

EAN13
631656710106

Reviews (0)

Related products