OstroVit Tri-Creatine Malate 500 g
  • OstroVit Tri-Creatine Malate 500 g

OstroVit Tri-Creatine Malate 500 g

30,70 BGN

Марка: Ostovit

Произведено в ЕС

Arome
Количество
Изчерпано

Остров Tri-креатин малат е 500 грама хранителна добавка от най-високо качество, с източник на креатин малат. Той е комбинация от креатин и ябълка киселина в съотношение 1: 3. микронизацията на продукта е най-високо ниво. Идеален висока бионаличност и разтворимост на продукта се определя от високите изисквания на потребителите.

Петстотинграма креатин малат в клетка

Продуктът съдържа 200 порции

1 порция = 2.5 гр

Креатин малат - Три Креатин Малат

Създаден от малат подобрява многократно анаболен, антикатаболен и ергогенни креатин. Креатинът е органично съединение, състоящо на фрагменти на протеини, които се срещат в мускулната тъкан. Основната задача на креатин е натрупването на енергия в мускулите, което увеличава количеството енергия, която може да се използва по време на обучението. Повишаването на енергийната съдържание в мускулите, устойчивост увеличение на тялото и по този начин да се повиши ефективността на редовни физически упражнения. В допълнение, ускоряване на растежа на мускулна маса, увеличаване на мускулната сила и повишаване на ефективността на тялото. В допълнение, повишена креатин допринася съдържание, за да по-бързо възстановяване на мускулите между серия обучение, който забавя ефекта на физическа умора и психическо тяло. Създаден от малат е един от най-добрите форми разтворим креатин много добре абсорбира от тялото и се превръща в фосфокреатин ефективно. Тя се характеризира с висока стабилност поради голяма устойчивост на ензими в стомаха.

Най-добър ефект се, предизвикани от дългосрочна добавки в комбинация с подходяща диета, добре балансиран, с подходящо обучение и почивка.

Ostrove свойства Три-креатин малат

Работи анаболни - Поддържа мускулната изграждане чист

Увеличава силата на тялото и ефективност

Подкрепа за намаляване на телесните мазнини

Увеличава ефективността на обучението

Ускорява възстановяването на мускулите след тренировка

Забавя физическа умора ефект

Ами абсорбира креатина форма.

Начин на употреба:

Добавяне на 2.5 грама (1/2 лъжица) в 100-150 мл вода или сок. дните за обучение, пият две порции дневно, една веднага след събуждане, вторият след тренировка. В дните без обучение питие една порция на ден, след като се събуди.

Хранителна информация:

за 100g порция
креатин малат 95,06 грама 2377 мг
- включително креатин 70,44 грама 1761 мг
подобен на бик милионграм 25 мг
Витамин В6 100 мг 2.5 мг (179%)

100938
2019-06-12

Конкретни референции

EAN13
5902232611717

Reviews (0)

Related products