Outlift Concentrate 30 порции

43,86 BGN
Купа на 6.2 гр, обща врата 30.
Марка: Nutrex Research
, направени в САЩ
Концентрира Outlift 30 Serv
Arome
Количество
Изчерпано

30 Outlift услуга е опакован концентрати в малък размер на 6.2 грама на порция. През 2014 г. Nutrex Research реши да заеме позиция с OUTLIFT за изстрелване попълнен предварително клинично обучение, което е пълна противоположност в сравнение с формули концентрирани обучение. Впоследствие OUTLIFT Amped беше обявена за тези, които търсят клинични съставки на дозата и при екстремни нива на енергия стимулиращ. Днес, Nutrex има за цел да осигури фокусирани достоен за OUTLIFT име, което дава реална подобрител производителност напълно дозира с помощта на нитрати NO3-T технологии.

Outlift 30 Serv концентрат съдържа:
битартрат холин 1.5mg
Изследванията показват, че битартрат Холинът е основна хранителна съставка, която увеличава нивата на ацетилхолин, психическа енергия и процеса на познанието, като подкрепя сила и спортните постижения. Ацетилхолин подкрепят здраво мускулна сила на свиване, което е много важно по време на тренировка.

N-ацетил-L-тирозин 750mg
Изследванията показват, че тази аминокиселина поддържа повишена мотивация, бдителност и умствена концентрация. Той е известен като стимулант на движение, увеличаване на енергията по време на тренировка и ви позволява просто да достигне своя връх изпълнение.

Натриев нитрат (NO3-T като) 500 mg
Натриев нитрат е резултат от комбинация на азотна киселина с натриева основа, такава като натриев хидроксид, натриев карбонат или натриев бикарбонат. Натриев е добре известен минерал и електролит в организма, което помага да се поддържа нивото на влага и свиването на мускулите. Нитрат, натриев нитрат е около 73%, което означава, че при доза от 1 г натриев нитрат консумира 730 мг и 270 мг натриев нитрит, нитрат доста голяма доза на такова съединение за силните!

Kaff2 ЦИТРАТ 50.2% (активно) 400 mg
КОНЦЕТРИРАНО OUTLIFT включва две активни източници на кофеин, цитрусови и Coffeine Kaff2 безводен. Кофеинът цитрат е идеален стимул за тези, които търсят да се увеличи енергията възможно най-бързо, тъй като спомага за повишаване на нивото на кофеин в кръвта по-бързо от други източници на кофеин.

Anhydro КОФЕИН 200 мг
кофеин е един от най-добре проучени съставки за подобряване на ефективността. Добавянето на кофеин незабавно увеличаване на обема на работа и мускулната сила, умствена дейност и настроение, да помогне губят мазнини и ви помага да обучават по-висока интензивност.

Бетаин нитрат (NO3-T като) 300 mg
Нитрат е комбинация от бетаин и бетаин безводен азотна киселина. Бетаин (триметилглицин) се намира в цвекло (като нитрати) и е метаболит на холин. Запознатите с Nutrex Outlift Stim-Free свидетели на силата на този мощен Ергогенните ръце. В тялото, бетаин действа като метил донор, който помага за премахване на вредни съединения като хомоцистеин или S-аденозилметионин, съединение, което повишава производството на креатин. Подобно на креатин, бетаин функционира като осмолит, който поддържа клетъчните нива на хидратация. Бетаин е доказано в многобройни проучвания за увеличаване на силата и издръжливостта спортисти, обучени в упражнения като лег, вертикален скок и изометрична сила.

роволсцин 1.5mg
Рауволсцин е антагонист на алфа-рецептор, които могат да блокират действието на рецептор отговорен за спиране на разграждането на мазнините. Храненето преди да се обучават ще позволи на тялото да се запази разграждането на мазнините след точката, която щеше да се изключи правилно, което от своя страна помага за насърчаване на енергия и издръжливост.
Хранителни стойности:
Дозировка: 6,1 грама (прибл 1 лъжичка)
Дози в опаковка 30
натрий 240 мг от 10%
Холин битартрат 1,5 грама *
N-ацетил L-тирозин 750 мг *
Натриев нитрат (NO3 I-T) 500 мг *
Kaff2 цитрат 50.2% (при което се получават 200 мг кофеин) 400 мг *
Бетаин нитрат (NO3 I-T) 300 мг *
Кофеинът, безводна 200 мг *
роволсцин 2 мг *

100797
2019-06-12

Конкретни референции

EAN13
857839006860

Reviews (0)

Related products