Universal Nutrition Animal Pump Pro 20 порции

60,00 BGN

Марка: Universal Nutrition

Произведено в САЩ

Arome
Количество
Изчерпано

Формула Universal Animal Pump Pro е проектиран от Джон Jewett IFBB Pr синергия на съставките да се използва ефективна доза за да увеличите производителността и изпомпване фокус във фитнес залата. Ние създадохме Animal Pump Pro да бъде също безплатно стимул за тези, чувствителни към кофеин, но все пак искам всички характеристики, оползотворяване и концентрация на ползите от предишното обучение. Обърнете внимание на съставките, които ще вземат обучение си на следващото ниво:

Пасирайте за обем и изпомпване:

Цитрулин малат : е аминокиселина и по-ефективни средства за увеличаване на L-аргинин в серум, отколкото като се L-аргинин, което значително повишава нивата на азотен оксид NO. Чрез подобряване на притока на кръв към мускулите на работата, цитрулин може да намали умората, повишаване на работоспособността и сила.

Nitrosigina: съединение патентована, състояща се от аргинин силикат инозитол свързани. Nitrosigina може да увеличи производството на азотен оксид от 5 пъти по-ефективни от аргинин може да намали маркери на мускулно увреждане на обучението и мускулна метаболитен продукт може да бъде отстранен. Силиконовата, компонент на Nitrosiginei оказа за увеличаване на силата и гъвкавостта на артериалните стени, което води до подобрен кръвен поток и сърдечно-съдовите заболявания.

Hydromax : патентована силно концентрирана форма на глицерол, че може да увеличи издръжливостта по време на тренировка предотвратява намалена устойчивост. Силно осмотичното и увеличаване на общия обем на водните пренаситена мускулните клетки, насърчаване на помпена инфлация клетки. Това ще подобри мускулната пълнота и кръвоснабдяване. Глицеринът може също да играе роля в терморегулацията при високи температури.

Креатин монохидрат : доказаната обучението изследвания демонстрира сила ергогенни помощ. Креатин осигурява източник на фосфат за производство на ATP, подобряване на издръжливостта, силата и мускулна маса печалби. Също така, осмотично активно съединение със способност да се направи вода в мускулите, увеличава в обръщане на изпомпване ефект на подуване на клетките.

Енергетика и Focus Blend :

Алфа-GPC : Способността да преминава през кръвно-мозъчната бариера и да се осигури холин, които могат да стимулират образуването на ацетилхолин. Ацетилхолинът е невротрансмитер, участващи в невронната функция и свиването на мускулите. Чрез увеличаване на нивата на ацетилхолин има подобрение в концентрация, когнитивната функция и способността да произвежда мускулни контракции силна.

Huperzine А : acetilcolinestersaza инхибитор. Това е холинергичната съединение, което предотвратява разграждането на ацетилхолин в мозъка. Чрез предотвратяване на разграждането на ацетилхолин, Huperzine А може да подобри мотивация, концентрация и специфична задача.

L-тирозин: аминокиселина, използвана за производството на норадреналин и допамин. L-тирозин, осигуряване на суровина за тези катехоламини, което има положителен ефект върху предотвратяването на когнитивен упадък по време на остър стрес, както и това, което е преживял по време на тренировката.

електролити:

Морски сол: натриев хлорид, ключов компонент за хидратиране на атлет. Натриев е основен електролит в извънклетъчната течност и играе важна роля в храносмилането, когнитивната функция и мускулна контракция. Дори и 2% загуба на течности може да доведе до спад в производителността упражнение, така че хидратацията е един от ключовете към възможно най-доброто обучение.

Хранителна информация:

Дозировка: Две чаши (19.01 гр-22 ж)
порта 20
калории 15
Общият брой на въглехидрати четиригр
натрий 170 мг
калий 100 мг
Хидратиращ комплекс и изпомпване
креатин монохидрат 5000 мг
цитрулин малат 4000 мг
Глицерол 65% прах (под формата на Hydromax) 3000 мг
Аргинин силикат инозитол стабилизиран (като nitrosigina) 1500 мг
Matrix енергия и фокус
L-тирозин 2000 мг
L-алфа Glicerilfosforilcolina 600 мг
(Алфа GPC 50% прах
Huperzine А 100MC
(От Huperzia Serrata Extract (пълен трева))
електролити 400 мг
морска сол
101197

Конкретни референции

EAN13
039442042071

Reviews (0)

Related products