USP Labs Jack3d 248 гр 48 порции
  • USP Labs Jack3d 248 гр 48 порции

USP Labs Jack3d 248 гр 48 порции

50,00 BGN

4.8 грама Cup, обслужващи 45 - 48.
Марка: USP Labs
, НАПРАВЕНИ В САЩ
USP Labs Jack3d 248 грам сърв гледания цена Румъния 48 мнения

Arome
Количество
Изчерпано

Jack3d е един от най-известните Pre тренировка, която има една единствена цел, да помогне на доминирания фитнес зала.
Съставките в Jack3d:
(! Монохидрат и безводен BioCREs) -Creatina
-L-цитрулина
-Carnosyns Бета аланин е защитена версия на бета-аминокиселина бета-аланин. Тази съставка може да причини изгаряне на кожата при някои потребители, които изчезват след няколко минути.
- Кофеинът е включен в 135 мг на чаша. Ето защо, с максимален размер излежава две чаши кофеин е 270 мг.
Pinus средиземноморска пиния, известен също като бор или морски терминал, е роден в Средиземноморския регион.
Jack3d е наличен в седем невероятни вкуса - Fruit Punch, диня, Blue малина, ананас, Dragonberry, розова лимонада и Нова Mango Маргарита!
Всяка бутилка е опакована с 45 чаши. С намек максимална обслужващи две чаши (не забравяйте да се започне с 1 чаша и да се увеличи само ако е необходимо), всяка кутия ще осигури огромен стойност - особено като се има предвид, че Jack3d се взема само в тренировъчни дни ,
ИНСТРУКЦИЯ Anda УПОТРЕБА: Смесете 1 чаша ултра-концентриран (5.5 грама) с 120 мл студена вода и се консумират 30-45 минути преди резистентност обучение. Направете това първите три употреби на продукта. Като се започне от 4-ти до потребителя, ако е необходимо, може да бъде постепенно се увеличава с половин чаша обслужването (2.75 грама), до общо две чаши пълни. Яжте най-малко 3,7 л течности на ден за мъжете и 2.7 л течност на ден за жените.
Внимание: Да не се използва в комбинация с кофеин или стимуланти от други източници. Да не се използва при изключително висока температура. Да не се смесва с алкохол. Бременни или кърмещи жени не трябва да използват този продукт. Този продукт е предназначен за употреба само от здрави възрастни на 18 и повече години. Консултирайте се с вашия лекар преди да използвате този продукт, особено ако приемате каквито и да било рецепта или противозачатъчни медикаменти или имате някакви основни заболявания, включително, но не само, високо кръвно налягане или ниска сърдечна аритмия, инсулт, сърце, черен дроб, бъбречно или заболяване на щитовидната жлеза, гърчове, психични заболявания, диабет, затруднено уриниране поради увеличение на простатата или ако използвате моноаминоксидаза инхибитор (MAOI), или всяко друго лекарство. Да не се използва, ако приемате лекарства за еректилна дисфункция. Не приемайте допълнително нитрати под формата на лекарства или хранителни добавки с този продукт. Този продукт съдържа кофеин и не трябва да се приема от лица, които желаят да се премахне тази съставка от диетата си. Спрете да използвате 2 седмици преди операцията. Прекъснете приема и се консултирайте с Вашия лекар, ако получите нежелани реакции от този продукт. Да не се превишава препоръчваната доза. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца. Този продукт съдържа кофеин и не трябва да се приема от лица, които желаят да се премахне тази съставка от диетата си. Спрете да използвате 2 седмици преди операцията. Прекъснете приема и се консултирайте с Вашия лекар, ако получите нежелани реакции от този продукт. Да не се превишава препоръчваната доза. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца. Този продукт съдържа кофеин и не трябва да се приема от лица, които желаят да се премахне тази съставка от диетата си. Спрете да използвате 2 седмици преди операцията. Прекъснете приема и се консултирайте с Вашия лекар, ако получите нежелани реакции от този продукт. Да не се превишава препоръчваната доза. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.

100752
2019-06-12

Конкретни референции

EAN13
7442913960959

Reviews (0)

Related products