Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 кг
  • Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 кг

Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 кг

116,00 BGN

Марка Kevin Levrone

Произведено в ЕС

Arome
Количество
Изчерпано

Kevin Levrone Anabolic ISO Whey е революция в начина на формулиране на суроватъчния протеин. Произведен изключително от суроватъчен изолат, Kevin Levrone Anabolic ISO Whey предлага несравнима чистота от 85 g протеин на 100 грама продукт. Този богат протеин, плюс анаболния растеж на силно бионалични аминокиселини, създава физиологична среда за сериозен растеж.

Anabolic ISO Whey повече от формула, която отговаря само на препоръчителната дневна доза качествен протеин, влива второто и третото най-търсено съединение за мускулен растеж: 3000 mg креатин монохидрат и 500 mg D-аспарагинова киселина. Тази мощна комбинация бележи несравним етап за формулите на суроватъчен протеин на днешния наситен пазар. Креатин монохидрат от Anabolic ISO Whey работи за регенериране на АТФ, като същевременно стимулира синтеза на протеини, което ви позволява да постигнете по-голям мускулен растеж за по-малко време. D-аспарагиновата киселина повишава естествените нива на мъжките хормони, за да максимизира анаболните ефекти.

След това добавих още 1000 mg таурин, за да помогна за подобряване на притока на кръв и стабилизиране на кръвната захар, като и двете са наложителни за отваряне на хормонални наводнения.

Креатин монохидрат , който е една от най-популярните хранителни добавки за спортисти в световен мащаб, с научно доказани ефекти.

Екстрактът от сминдух е растителен екстракт, който увеличава анаболното състояние на тялото. Копърните стероидни сапонини са предшественици в синтеза на хормони с анаболен ефект, освен това те увеличават задържането на азот в системата, като по този начин стимулират синтеза на протеин.

таурине непротеинова сярна аминокиселина, която се среща често в животинските тъкани. Тауринът се разпределя главно в скелетните мускули, сърцето, мозъка и ретината. Тауринът може да се синтезира по време на вътрешни трансформации в организма от цистеин и метионин, но необходимият му произход не отговаря на търсенето на организма от аминокиселини. По този начин тя трябва да бъде получена чрез диета. Тауринът има много физиологични функции. Регулира концентрацията на калций в организма. Тауринът е невротрансмитер и невромодулатор и е отговорен за осморегулацията. Той също така участва в образуването на жлъчни киселини и модулира хода на възпалителната реакция. Тауринът има антиоксидантни свойства, като предпазва мускулните клетки от вредното въздействие на свободните радикали, които се появяват след високо интензивни и дългосрочни аеробни упражнения. Тази аминокиселина също стимулира транспорта на активни елементи до мускулите. Той също така има антиоксидантни свойства, предпазвайки мускулите от въздействието на свободните радикали, т.е.

D-аспарагиновата киселина DAA е аминокиселина, която за разлика от изграждащите протеини аминокиселини е под формата на D, а не в L. Естествено, протеиновите аминокиселини съществуват под формата на L, но в резултат на превръщането в организма те може да се трансформира във форма D. DAA придоби популярност като аминокиселина, която влияе върху естественото производство на мъжки хормони и като такава присъства в анаболните продукти.

Формулата ISO Whey Anabolic е превъзходен анаболен комплекс от суроватъчен протеин за високоефективни спортисти.

Суроватъчният протеин изолира WPI, т.е. част от суроватъчния протеин, подложен на микро- и ултрафилтрация, което позволява да се получи най-високата степен на протеинова концентрация в даден продукт (над 90%). Той има най-високо съдържание на аминокиселини с разклонена верига BCAA, което е не по-малко от 25 g на 100 g. Освен това не съдържа въглехидрати и мазнини. Суроватъчният изолат, подобно на суроватъчния хидролизат, е фракция, която трябва да се консумира веднага след събуждане или веднага след тренировка поради бързата му абсорбируемост. И двете фракции, WPI и WPH се допълват взаимно, където времето на абсорбция и най-високата бионаличност на суроватъчната аминограма са от основно значение. Поради бързата абсорбируемост на WPI и ефекта, суроватъчният изолат може да се превърне в тялото в гликоген, загубен по време на интензивни тренировки,

Препоръчително приложение: Използвайте 1 или 2 порции дневно, смесете 1 30 g порция с 300 ml вода или обезмаслено мляко преди тренировка или веднага след тренировка.

Хранителна информация:

Хранителна стойност 100 g 30 гр
Енергия 1600 kJ / 377 kcal 478 kJ / 113 kcal
мазнини 2,8 g 0,8 g
от които наситени 1,6 g 0,5 g
въглехидрати 3,0 g 0,9 g
от които захари 2,9 g 0,9 g
протеин 85 g 25,5 g
Сол 0,45 g 0,14 g
Креатин монохидрат 10000 mg 3000 mg
от които креатин 8400 mg 2520 mg
таурин 8400 mg 2520 mg
D-аспарагинова киселина 3333 mg 1000 mg
Аминокиселинен профил 667 mg 500 mg
L-левцин 10,1 g
L-изолевцин 7,5 g
L-валин 6,4 g
Аспарагинова киселина 1,4 g
L-глутаминова киселина 19,5 g
L-серин 4,9 g
Глицин 1,1 g
L-хистидин 1 g
L-аргинин 1,5 g
L-Треонин 7,3 g
L-аланин 5 g
L-пролин 5,7 g
L-тирозин 1.9
L-метионин 1,7 g
цистин 2 g
L-фенилаланин 2,4 g
L-лизин 9,3 g
L-триптофан 1,3 g101422
2019-06-12

Конкретни референции

EAN13
5902610937934
Нов продукт

Reviews (0)

Related products