Nitro Tech 4lb 1.81 Kg Naturally Flavoured | MuscleTech

  82,89 BGN

  Купа 45 грама, около 41 части, 6,8 грама BCAA, 3 грама креатин монохидрат.
  НАПРАВЕН В САЩ
  Марка: MuscleTech

  Arome
  Количество
  Изчерпано

  Въвежда нов продукт MuscleTech Nitro-Tech производителност Серия 4lb Естествено Ароматизирани 1,81 кг, тази иновативна формула с естествен аромат, не съдържа изкуствени подсладители или изкуствени оцветители. Подобно на оригиналната серия Изпълнение NITRO-TECH, всяка порция от тази формула Pure предлага всичко, което искате да увеличите силата и подобряване на възстановяване: 30 грама премия суроватъчен протеин, 6.8 грама на BCAA (3,3 грама левцин) , 3 грама на креатин монохидрат, и 5 г глутамин прекурсор.
  За разлика от конкурентните продукти, Nitro-Tech Естествено Ароматизирани се обработва студено и микрофилтър за по-малко мазнини, въглехидрати, лактоза и други примеси. Когато се комбинира с нова формула с естествен аромат, е най-чистият нитро-Tech.
  Nitro-Tech е името не. 1 при изпълнение на протеин, протеинът е превъзходен формула MuscleTech чист. Високо качество протеин идва основно от суроватка и изолирани пептиди, два от чистата форма на разположение. Тази мощна комбинация е 70% повече креатин / суроватъчен протеин от обикновено. Сега една и съща голяма формула се предлага в нова гама от естествени, без изкуствени аромати и изкуствени оцветители.
  Филтруването технология многофазен
  Всяка доза на нитро-Tech Естествено ароматизирани съдържа 30 грама протеин, пептиди главно от суроватъчен протеин изолат и суроватка. Те имат няколко предимства пред други форми на протеин.
  Първо, тя попива бързо и с най-висока биологична стойност, тялото ви може лесно да усвоят аминокиселините в протеини за изграждане на мускули сериозно впечатляващ.
  Това прави NitroTech Изпълнение Естествено Ароматизираната идеален избор като след тренировка протеин и да възпламени синтеза на мускулния протеин по всяко време през целия ден.
  Естествено NitroTech суроватъчен протеин ароматизирани се филтрува с помощта на многостепенен филтър технология за ниско съдържание на мазнини, лактоза и примеси, по-евтини в сравнение с други източници на протеини. В допълнение, той е произведен в съответствие със стандартите на цГМФ, както се изисква за всички хранителни добавки, за да се гарантира качеството и целостта.
  Естествено Ароматизирани NitroTech внимателно разработена от експерти в една от най-важните къщи в световните вкусове без да се използват изкуствени оцветители или подсладители. Независимо дали се пие след тренировка или да го използвате, за да започнете деня си, ние сме уверени, че ще се насладите на най-високо аромат осигурява NitroTech Естествено Ароматизирани!
  Хранителни стойности:

  Дозировка: 1 чаша четиредесет и петгр
  калории150
  Калории от мазнини25
  общо съдържание на мазнини2,5 г 4%
  наситен мазнини1,5 гр от 8%
  холестерол80 мг 27%
  Общият брой на въглехидрати3 грама 1%
  Диетичните фибри1гр 2%
  захари2 грама
  протеин30гр 60%
  калций165 мг от 17%
  желязо8 мг 4%
  натрий230 мг от 10%
  Нитро-амино Matrix
  L-левцин3,3 грама
  L-изолевцин1,8 грама
  L-валин1,7 гр
  креатин монохидраттриграм

  100453
  2019-06-12

  Reviews (0)

  Related products