MuscleTech Nitrotech Whey Isolate 10lb 4.5 Kg

  165,00 BGN

  Купа 44 г / сервиране, части 103, 160 калории, 4 г общите въглехидрати, захари, 1 g, 30 гр протеин, калций, 400 mg, 140 mg натрий, 3G креатин, 6,9 грама BCAA, 3.2 g L-левцин, L-изолевцин, 1.9 g, L-валин 1.8 гр.
  Марка: MuscleTech
  , направени в САЩ
  Nitrotech суроватъчен изолат

  Arome
  Количество
  Изчерпано

  4,5 кг MuscleTechnitro технологии е основно на базата на суроватъчен протеин изолат и суроватъчни пептиди, два от най-чисти и чисти източници на разположение протеин. Е лесен за възприемане, и са включени в състава на креатин, чист креатин монохидрат за печалби и по-добра мускулна сила и мощ. Креатин комбинирано с суроватъчен протеин спомага за изграждането на мускулите по-ефективно от суроватъчен протеин по своя собствена
  NitroTech MuscleTect съдържа 30 грама протеин, по-специално суроватъчен протеинов изолат и суроватъчни пептиди, се филтрира с помощта на многостепенен филтър технология за ниско съдържание на мазнини, лактоза и примеси, по-евтини в сравнение с други източници на протеини. По този начин тялото ви може лесно да усвоят аминокиселините в протеини за изграждане на мускулна впечатляващо, което го прави идеален избор за като синтез след тренировка протеин и протеин в мускулите по всяко време запалване през целия ден.
  NitroTech MuscleTect протеин осигурява пълен профил на аминокиселини, което означава, че всяка порция NitroTech осигурява всички основни аминокиселини, включително 6,9 грама BCAAs критични за изграждането на мускулите. В допълнение, получаване на условно незаменими аминокиселини и непригодните, включително 5.3 грама глутамин и неговия прекурсор.
  Хранителни стойности:

  калории160
  Калории от мазнини20
  общо съдържание на мазнини2,5гр
  наситен мазнини1,5 грама
  холестерол70 mg
  Общият брой на въглехидратичетиригр
  захареднограм
  протеинтрийсетграм
  калций400mg
  натрий140mg
  амино Matrix
  L-левцин3.2g
  L-изолевцин1,9 грама
  L-валин1,8 грама
  креатин монохидрат3грама
  100389
  2019-06-12

  Reviews (0)

  Related products