Universal Animal Test 21 pak
  • Universal Animal Test 21 pak

Universal Animal Test 21 pak

122,37 BGN

1 служи за една доза плик, общо порции 21.
Марка Universal Nutrition
, направени в САЩ
Universal животни Тест 21 пликове

Количество
Изчерпано

Тест на животните е в подкрепа хипертрофична про-тестостерон. Съчетавайки най-мощните природни екстракти с един от добавки патентовани отбор на животните.
Последният елемент и вероятно състави най-мощните нови агенти включват хипертрофични опитни животни е известно и се поддържа, арахидонова киселина (АА) много поддържа и патентовани. Подкрепена от научни изследвания университет и в реалния свят признания. Арахидоновата киселина има много предимства за строители, сред които са способността да се увеличи чувствителността на рецептора на андрогена, от своя страна, да се увеличи хипертрофия. Този статут на анаболен катализатор беше перфектна гръбнак за тази нова формула осигуряване за изграждане на мускулите качества на своите действия и увеличава Ansas други изключително мощни съставки, които заедно съставляват Тест на животните
Начин на употреба: Вземете едно саше на животните, дали всеки ден в продължение на 21 дни. В тренировъчни дни, да вземе плика последното ядене, преди да се получи. В събота и неделя, да вземе плика и да е храна. Тест на животните работи най-добре по време на интензивни тренировки. Уверете се, този цикъл е добра hidratatare. За разлика от други продукти за животни, изпитване върху животни, може да се използва в продължение на две последователни цикъла. След това двойно цикъл, да вземе пълен 4 седмици разстояние. През този период, ние препоръчваме използването на Animal M-Stak да ви помогне да поддържате теглото ГДЕ musculoarea натрупаните печалби.
предупредителен! Universal Животински Test 21 опаковки могат да бъдат прилагани спортисти на възраст над 21 години! Да не се превишава препоръчваната доза за дневен прием!
Хранителни стойности:
универсален животинските тестове факти

12321

Reviews (0)

Related products