Sport Defenition Peanut Butter Smooth 1 kg

  21,93 BGN
  Smooth фъстъчено масло
  Arome
  Количество
  Изчерпано

  ОПРЕДЕЛЕНИЕ СПОРТ фъстъчено масло THATS гладкото - 1000 g е високо качество на фъстъчено масло, фъстъчено базата на 100%, които са подложени на механично смилане до желаната гладка структура. Всяка доза осигурява твърда доза от здравословни мазнини, растителни протеини (около 30%) и минерали, без правилното функциониране и функция на цялото тяло не биха били възможни. Допълнително предимство е нисък гликемичен индекс на всяка част. Фъстъците са добър източник на витамини и минерали:
  - витамини от групата В (които участват в енергийни процеси, протичащи в тялото, определят метаболизма правото на протеини, въглехидрати и липиди) - магнезий (помага за поддържане на електролитния баланс, определяне на нормалното протичане на обмяната на веществата, насърчаване на правилното функциониране на нервната система, и мускул)
  - цинк (много важен минерал, който има действие с няколко аспекта, които допринасят за синтеза на ДНК, е включен в клетъчното делене част на енергийния метаболизъм на организма, да помогне да се получи правилния протеин и СПИН запази фертилитета и репродуктивната функция).
  - манган (предпазва клетките срещу оксидативен стрес, поддържа нормалната тъкан участва в метаболизма).
  100686
  2019-06-12

  Reviews (0)